Екскурсія до пожежної частини

2016-10-12

12.10.2016 р. діти старших груп нашого дитячого садочка ходили на екскурсію до пожежної частини м.Вільнянськ

Мета екскурсії: продовжувати знайомити дітей з правилами пожежної безпеки. Розширити уявлення дітей про роботу пожежників, про способи гасіння пожежі та транспорт спеціального призначення, який використовують пожежники у своїй роботі. Закріплювати знання дітей про причини пожежі та запобігання її, вчити правильних дій на випадок пожежі. Виховувати повагу та інтерес до професії пожежного.

Діти ознайомилися з тонкощами професії пожежника, побачили дуже багато цікавого, а саме: пожежний автомобіль АД (авто драбина); пожежний автомобіль АЗО (автомобіль зв’язку та оповіщення) та захисне спорядження пожежних-рятувальників, бойовий одяг, пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей. Найбільше сподобалося - знайомство і апробування робочого обладнання.

І, звичайно, після спілкування з пожежниками МЧС усі хлопчики захотіли стати пожежниками. Користуючись нагодою, хочеться подякувати усім працівникам Вільнянської ДПРЧ - 18 ДСНС за те, що відважно стоять на стражі захисту і порятунку нашого населення від пожежі та інших надзвичайних ситуацій і що знайшли час на таке цікаве, змістовне і корисне спілкування з дітьми.

/Files/images/042 пч.JPG/Files/images/032 пч.JPG/Files/images/037 пч.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 432

Коментарi